top of page
IMG-20200804-WA0012.jpg

Ota yhteyttä : Contact me 

Kamera, sielu ja Anna

Tärkeimpiä arvojani valokuvaajan työssä ovat huolellisuus, toista ihmistä arvostava kanssakäyminen sekä hänen toiveidensa kuunteleminen. 

 

Tv-tuotantojen still-kuvaajana  taltioin kiinnostavia jaksokuvia, toimien kuitenkin mahdollisimman huomaamattomasti, työryhmääni kunnioittaen. Olen yhtälailla kohtelias kuin jämäkkä – tarvittaessa neuvottelen sopivasta hetkestä, jolloin stillien ottaminen on ok esimerkiksi äänen kannalta. Laadukas markkinointi- ja somemateriaali on arvokasta joka jakson kohdalla! 

 

Muotokuvat  haluan toteuttaa ihmiselle itselleen tärkeässä ympäristössä, tai että otoksessa on muutoin mukana jotakin hänelle tärkeää. Muotokuva ei ole ”pelkkä kuva”. Toteutan myös ylioppilas-, valmistujais- ja rippikuvauksia ja toimin pääkaupunkiseudulla. Portfoliosta näet visuaalisen tyylini: tykkään tehdä sekä klassista, että luovempaa ja kokeilevampaa.  

Sähkökirjeesi tavoittaa minut osoitteessa: 

e-mail: info [ät] annagreus.com

HELLO, ENGLISH-SPEAKING FRIEND ! For television productions and portrait shoots: At your service! Working in Southern Finland area and yes, I speak fluent English.  Let’s make my camera sing! – Anna 

bottom of page