IMG-20200804-WA0012.jpg

Ota yhteyttä : Contact me 

Kamera, sielu ja Anna

Tärkeimpiä arvojani valokuvaajan työssä ovat huolellisuus, toista ihmistä arvostava kanssakäyminen sekä hänen toiveidensa kuunteleminen. 

 

Tv-tuotantojen still-kuvaajana  taltioin kiinnostavia jaksokuvia, toimien kuitenkin mahdollisimman huomaamattomasti, työryhmääni kunnioittaen. Olen yhtälailla kohtelias kuin jämäkkä (siis positiivisessa mielessä) – tarvittaessa neuvottelen sopivasta hetkestä, jolloin stillien ottaminen on ok esimerkiksi äänen kannalta. Laadukas markkinointi- ja somemateriaali on arvokasta joka jakson kohdalla! 

 

Muotokuvat  haluan toteuttaa ihmiselle itselleen tärkeässä ympäristössä – tai että otoksessa on muuten mukana jotakin hänelle tärkeää. Muotokuva ei ole pelkkä kuva! Toteutan myös ylioppilas-, valmistujais- ja rippikuvauksia ja toimin pääkaupunkiseudulla. Portfoliosta näet visuaalisen tyylini – tykkään tehdä sekä klassista, että luovempaa / kokeellisempaa.  

Sähkökirjeesi tavoittaa minut osoitteessa: 

e-mail: info (at) annagreus.com

HELLO, ENGLISH-SPEAKING FRIEND ! For television productions and portrait shoots: At your service! Working in Southern Finland area and yes, I speak fluent English.  Let’s make my camera sing! – Anna